Kerstuitstapje Intratuin
Het hoort er zo bij, rond kerst met de dagopvang een uitstapje naar Intratuin in Duiven, wat heeft iedereen weer genoten! Al het moois de "glim en bling", en natuurlijk het lekkere eten.

Dagopvang al 25 jaar een begrip in Rijnwaarden
De dagopvang van Welzijn Rijnwaarden bestaat 25 jaar, tijd voor een welverdiend feestje! Rond half drie werd door de bezoekers, vrijwilligers en personeel van de dagopvang een erehaag gevormd bij de voordeur voor het echtpaar Tonny en Marian Frederiks.

25 jaar geleden namen hun het initiatief om voor de oudere mensen in Rijnwaarden een dagopvang te starten. Natuurlijk hoort bij zo'n mijlpaal een officieel moment, doormiddel van het aansnijden van de taart en een speech van Marian, met daarin de dankbaarheid voor de afgelopen jaren uitgesproken en de hoop voor een blijvend bestaan in de toekomst.Ook hoort natuurlijk een passend cadeau bij deze gelegenheid. Hoewel Tonny in de loop van de jaren de overstap van vrijwilliger naar cliënt heeft moeten maken is hij al die 25 jaar intensief betrokken bij het voortbestaan van de dagopvang. Het cadeau was dan ook een beeld in de vorm van een pauw, een pauw die symbool staat voor trots, dat mogen ze zeker zijn op zichzelf op de dagopvang en het voortbestaan hiervan.

Voor iedereen volgde er een koud en warm buffet, waarvan natuurlijk heerlijk gesmuld werd. 's Avonds waren ook de mantelzorgers uitgenodigd voor een hapje en drankje om dit samen te vieren, en om samen naar een mooie fotoreportage te kijken van het afgelopen jaar. Kortom, een geslaagde dag en uitkijkend naar de volgende 25 jaar.Ja! Daar is hij dan de bus voor de dagopvang!
Vanaf 1 juni kunt u deze bus regelmatig door Rijnwaarden zien rijden op weg om bezoekers van de dagopvang van huis naar de dagopvang te brengen en andersom. Er zijn enkele zeer enthousiaste en vaardige vrijwilligers gevonden om dit project te starten. Wij roepen Hoera!